Alice Humble
Malmö, Sverige

/info in progress/

Andrea Gerner
Malmö, SE

/info in progress/

Anne Sarah Weimar, ansvarlig for PR og kommunikation i Danmark
København, DK

Min ”Limmud mission” startede egentlig, da jeg var bosat i USA. Efter 2 års studier på ”Florence Melton’s School of Adult Jewish Learning” var jeg tændt på at lære meget mere – og især at bidrage til, at andre jøder som jeg, kunne komme videre på deres jødiske rejse. En slags lokal ”Tikkun Olam” om man vil.

En formiddag, da jeg stod udenfor vores synagoge, blev jeg overtalt til at gå ind i ØresundsLimmud. Det er nu syvende år jeg er med til at arrangere ØresundsLimmud, og jeg er stadig lige begejstret for konceptet. Det, at vi sammen skaber en neutral platform – en jødisk højskole – hvor jøder fra alle retninger i livet kan mødes til dialog, læring, refleksion, underholdning, morskab, musik osv., synes jeg er enormt fascinerende og meget givende.

Limmud har ført mig vidt omkring. I dag har jeg nære venskaber ikke kun i Danmark og Sverige, men også rundt omkring i verden, fordi jeg nu også deltager i Limmuds internationale arbejde. Min personlige jødiske rejse har ført mig ud af veje, jeg aldrig havde forestillet mig og som i frivillig i ØresundsLimmud er min motivation kun blevet intensiveret.

Chiara Surico
København, DK

/info in progress/

Dina Kviat Bergmann
København, DK

/info in progress/

Dorthe Judith Bekesi
København, DK

/info in progress/

Dorota Gruszka
Malmö, SE

/info in progress/

Ewa Pansonius
København, DK

/info in progress/

Henryk Rozenberg
Lund, SE

Sedan mina studentår i början på 70-talet har jag varit aktiv i olika judkska sammanhang. Limmud-konceptet tilltalade mig direkt, så jag hoppade på tåget redan år 2012 när LundaLimmud arrangerades i Lund. Transformationen från LundaLimmud till ÖresundsLimmud kändes helt rätt med tanke på den geografiska närheten mellan de judiska grupperna på ömse sidor om Öresund.

Jehoshua Kaufman
Malmö, SE

Jag är psykolog, entreprenör och Malmöbo sedan småbarnstiden. Aktiv i Malmö Judiska Församlingen har jag varit nästan lika länge. Detta är första ÖresundsLimmud där jag är lite mera aktiv i planeringen men jag har deltagit vid de flesta Limmud både ÖresundsLimmud och i Stockholm. Detta är något jag ser fram mot väldigt mycket och det kommer att bli fantastiskt i Köpenhamn.

Martin Salamon
København, DK

/info in progress/

Patrick Enhav
Malmö, SE

Sedan 5 år tillbaka är jag engagerad i Limmudarbete. Det är ett arbete och ett engagemang som passar mig utmärkt. Jag fördjupar mig i min judiska identitet i min takt och smak samtidigt som jag älskar att möta den variation som finns bland alla limmudniks, såväl på hemmaplan som utomlands.
Jag uppskattar känslan av frihet och öppenhet som Limmud står för parallellt med dess tydliga och fasta ramar i form av gemensamma värderingar. Jag ansvarar för att hitta lämpliga lokaler I Malmö när det svenskarnas tur att organisera festivalen. I år sitter jag även i programgruppen.

Rebecca Lillian
Malmö, SE

/info in progress/

Simon Bergmann
København, DK

/info in progress/

Sonja Gelvan
Malmö, SE

/info in progress/