Nu er det på tide at tilmelde sig ÖresundsLimmud 2023 – velkommen til København den 11. og 12. marts.
 
Det er nu 4 år siden vi sidst mødtes i København – så lang en pause havde vi ikke regnet med. Vi er derfor ekstra ivrige efter at møde jer alle sammen personligt. Så hvad kan vi tilbyde denne gang, udover uændrede priser?
 
Søndag den 12. marts er der – ligesom før – sessioner på svensk, dansk og engelsk. Lad os blot nævne én taler fra hver sprogkategori:
Foretrækker du dansk, er Ludmila Spektors foredrag “At leve som jøde i Ukraine” noget for dig.
Yochi Rappeport fra den israelske organisation Women of the Wall vil fortælle om “Who owns the Western Wall – Liberating the Western Wall. Again.” På engelsk altså.
Janne Samuelsson, dokumentarist og fra Lund, viser sin film “Förintelsens okända svenska offer”. Der vil naturligvis også være tid til spørgsmål og udveksling af ideer.
Når det er sagt: 25 oplægsholdere og lige så mange sessioner fylder denne dag.
 
Lørdag aftens arrangementer (11. marts): “You Won’t Succeed on Broadway if You Don’t Have any Jews” – Rebecca Lillian, Jan Schwarz og Dorothy Goldberg – med opbakning fra hele publikum – sørger for musikalsk og spændende underholdning. Før showet vil der være samtaler omkring “det runde bord” med udvalgte emner, ledet af nogle af vores oplægsholdere.
Mere end det afslører vi nu ikke.
 
Dit vigtigste første skridt i den rigtige retning er at surfe til vores hjemmeside.
På siden https://www.oresundslimmud.dk/oplaegsholdere-oresundslimmud-2023/ kan du sætte dig ind i næsten alle oplægsholdere og klikke dig videre til tilmeldingssiden (https://www.oresundslimmud.dk/tilmelding-ol2023-dk/ ). Indtil 15. februar tilbyder vi lavere deltagergebyrer.
 
Apropos gebyrerne: Vi vil lige nævne, at de er præcis de samme som i 2019. Når så mange andre hæver deres priser, har vi valgt at lade være, på trods af højere omkostninger. Med andre ord – vi håber, at vores sponsorer vil sætte pris på dette og støtte os ekstra i år. Vi ønsker, at så mange som muligt er tilstede i København.
Hvis du vil springe direkte til oplysningerne om gebyrer og tilmelding, så besøg siden https://www.oresundslimmud.dk/tilmelding-ol2023-dk/
 
PS.
Hørt om BaltischerLimmud? På siden https://www.oresundslimmud.dk/2023/01/02/limmud-baltica/  er der mere information om dette Limmud arrangement. Du er velkommen til at bidrage som medlem af arrangørteamet eller oplægsholder i denne første onlinebegivenhed for alle os, der kan dyppe fødderne i Østersøen.
 
En varm velkomst i marts.