Siden 25. maj 2018 er indsamling og behandling af personoplysninger inden for EU omfattet af databeskyttelsesforordningen (GDPR). Et af formålene med denne forordning er at beskytte enkeltpersoners grundlæggende rettigheder og friheder, især deres rettigheder til beskyttelse af personoplysninger. Vi vil gerne informere dig om, at ØresundsLimmud håndterer de oplysninger, du har givet os i overensstemmelse med den nye forordning.

Forordningen understreger, at den person, der er blevet registreret, altid har ret til at kontrollere oplysninger, anmode om korrektion af mulige fejl, kræve delvis eller fuldstændig sletning af data, så længe det ikke strider mod gældende juridiske krav.

På vores webside ØresundsLimmud og GDPR finder du komplette oplysninger om, hvilke data vi gemmer, hvordan vi håndterer dem og hvordan man kan anmode om mere information om vores registreringsdatabase, anmode om korrektion eller sletning af data. Læs venligst denne side og vend tilbage til os, hvis noget er uklart.