ØresundsLimmud 2022 Online den 6. marts

Hjertelig velkommen til

ØRESUNDSLIMMUD 2022 ONLINE
Søndag den 6. marts 2022 kl. 9:30:00 – 16:30 CET (præl.)

Først den dårlige nyhed:

Desværre kan vi heller ikke invitere til København i år – vi følger det sædvanlige forsigtighedsprincip, også denne gang.

Den gode nyhed er…

at vi tilbyder omkring 25 online sessioner på 3 sprog, helt gratis. Frivillige donationer er naturligvis velkomne, da Zoom-licenser til større forsamlinger stadig ikke er gratis. Vi håber at byde velkommen til deltagere fra hele verden – med mere end 10 sessioner på engelsk behøver du ikke at kunne vores lokale sprog, dansk og svensk, for at tilbringe et par timer online med årets oplægsholdere.

Lidt tradition og lidt fornyelse

Vi håber, at årets arrangement vil underholde dig, udvide din viden, skabe diskussion og udvide din omgangskreds. Du er velkommen til at besøge vores danske hjemmeside (www.oresundslimmud.dk) lige nu og se, hvad der er på programmet. Der går et par uger endnu, før programsiden er helt færdig.

Tilmelding side er allerede oppe og køre. Du bedes melde dig til senest den 3. marts kl 12.00 Du kan selvfølgelig tilmelde dig tidligere end det, hvilket vil hjælpe os med at forberede os på de tekniske aspekter af arrangementet.

I år inviterede vi andre europæiske Limmud-team til at være vært for en “gæstesession” under ÖresundsLimmud 2022. Du vil finde disse teams’ logoer på deres oplægsholderes billeder.

Sidst, men ikke mindst

ØresundsLimmud Danmark og ÖresundsLimmud Sverige er politisk og religiøst uafhængige almennyttige foreninger. Vi støtter en fri udveksling af meninger og ideer. Vi forventer, at alle deltagere respekterer hinanden. Personlige angreb er ikke acceptable i nogen Limmud-sammenhæng. De meninger, som vores oplægsholdere giver udtryk for, er deres egne.
Hav en god dag og pas på dig og dine kære.

Vi ses online søndag den 6. marts.

ARKIV: ØresundsLimmud 2016 – 2021

Tilbageblik: ØresundsLimmud 2016-2021

Vil du vide, hvem der talte om hvad i de forgange år? Klik her og se, hvad du (måske) gik glip af…
ØresundsLimmud Online 2021Klik her.
Taste of ØresundsLimmud Online 2021Klik her.
Taste of ØresundsLimmud Online 2020Klik her.
ØresundsLimmud 2020 i MalmøKlik her.
ØresundsLimmud 2019 i KøbenhavnKlik her.
ØresundsLimmud 2018 i MalmøKlik her.
ØresundsLimmud 2017 i KøbenhavnKlik her.
ÖresundsLimmud 2016 i MalmøKlik her.